Jdi na obsah Jdi na menu
 


pro simpsnaki

16. 4. 2011

                                                                  
The Simpsons Ride neboli Simpsonovská jízda je atrakce spojená se zábavným parkem, jenž vlastní známá americká společnost Universal Park. Nalezneme ji na Floridě v Orlandu, kde byla otevřena již začátkem května 2008 nebo také v Hollywoodu. Tam ji organizátoři zpřístupnili veřejnosti až 19. května. Obě atrakce stály spolu s jejich propagací více než 80 miliónů dolarů, ale během prvního měsíce se všechny vynaložené peníze vlastníkům vrátily. Nahradily starší zábavné parky se zaměřením na filmovou trilogii "Návrat do budoucnosti", což v současné době již není tak žádané téma jako jsou Simpsonovi. Jízda má i vlastní webové stránky s velkou zásobou online her a dalších vychytávek. Adresa je SimpsonsRide.com.

Zábavný park se skládá z KrustyLandu, kde můžeme nasednout do speciálního vozidla, ve kterém zažijeme jízdu na virtuální horské dráze. Poté z Kwik-E-Martu, v němž lze zakoupit suvenýry nebo v něm na velké plazmové televizi sledovat epizody. V celém parku je i plno stánků, podobných těm našim - pouťovým (akorát s tématikou Simpsonových). Za zmínku také stojí, že před otevřením atrakce byla kolem celého areálu i zajímavá zeď, polepená postavičkami ze Springfieldu.

Nejvíce oblíbená část je právě Krustyland. Vstoupíme-li klaunovými ústy do velké budovy, čeká nás dlouhá fronta, během které nás však uvítá několik videoklipů, jenž nás vtáhnou do děje celého parku. Zjistíme, že zloduch Levák Bob opět unikl z věznice a ukrývá se mezi návštěvníky. A proč je právě na The Simpsons Ride? Snaží se opět pomstít rodince Simpsonových, která ho do vězení několikrát poslala.

Pro lepší představu, jak to všechno vypadá, jsou zde pro Vás připraveny fotky, videa a mnoho dalšího....
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář